Dette blir en månedlig recap av både mars og april … og mai … og ehm … juni også ja … . Hmm jaja. Da blir det vel heller en recap av forrige kvartal. Det har med andre ord skjedd veldig mye. Så mye at vi ikke har hatt tid til å følge opp på våre månedlige recaps. Men frykt ikke. I denne siste utgaven før sommeren tar vi en oppsummering av alt det utrolige som har skjedd i trainee-sfæren.

Aller først! Fordi det ikke har blitt nevnt nok ganger. Vi har fått en NY NETTSIDE!!🥳🥳 Sjekk denne artikkelen som oppsummerer alt det nye og freshe du kan finne på nettsiden.

For det eldste kullet nærmer det seg slutten på traineeløpet. Dette markeres med innlegg på LinkedIn-kanalen vår, der det takkes for solid innsats de siste to årene.

En sliten og aldrende gjeng erstattes med en ung og frisk gruppe med ferske traineer klare for å møte nye utfordringer med engasjement. Det første offisielle møtet blir på «Bli kjent»-dagen den 24. august. Der får dere treffe de andre i deres kull samt det nye eldste kullet. Velkommen til dere! Og masse lykke til!!

Årets traineebedrift ble annonsert 07. juni og ble markert med overrekkelse av den gjeve vandrepokalen. Sjekk ut denne fine artikkelen for å finne ut hvem som vant og for mer informasjon om selve prisutdelingen.

TrendInn gjennomførte årets workshop hos IKOMM sin nye samhandlingsarena, «Arena 17», på Lillehammer den 25. mai. Teamet holdt workshop for 14 bedrifter, og mottok gode tilbakemeldinger gjennom dagen. Vel gjennomført!

Utenom jobb og kompetansesamlinger har traineene vært på flere forskjellige arrangementer. Blant annet møttes traineene, 23. mai, til et meget interessant bedriftsbesøk hos Nammo, der vi fikk et lite innblikk i produksjonen til bedriften. I tillegg var vi på innovasjonsdagen 02. mai, arrangert av Norsk Tipping, der vi ble inspirert til å tenke utenfor boksen. Gøy!

Ved siden av det faglig sosiale fant traineene på utrolig mye annet gøy sammen. Vi har ikke plass eller tid til å nevne alt, men høydepunktene er:

🟠 Hyttetur på Nordseter – Hæla i taket💃

🟠 17. mai-frokost – Vors fra kl. 10 til 17🍻

🟠 Sandvolleyball på Koigen – Spille, bade, sole seg, repeat🔁

Til slutt ønsker vi dere alle en varm, solrik og avslappende sommer!

God sommer😎