Om Trainee Innlandet

Trainee Innlandet er et samvirkeforetak, etablert for å drive et tverrfaglig, regionalt traineeprogram. Medlemsbedriftene kommer fra ulike bransjer, har forretningsadresse i Innlandet, er likeverdige samarbeidspartnere og finansierer ordningen sammen.

Kontakt oss
Om oss

Bakgrunn

Næringslivsnettverket Vikinglauget ble etablert i forkant av OL på Lillehammer, og i 1999 etablerte de sin egen traineeordining med det formålet å tiltrekke nyutdannede mennesker til Innlandet. Traineeordningen har vært organisert og driftet på ulike måter, og skiftet navn fra Vikinglauget Trainee til Trainee Innlandet våren 2008. I 2011 ble Trainee Innlandet SA stiftet. Ordningen har i dag ingen formell tilknytning til Vikinglauget.

Målgruppe

Trainee Innlandet retter seg mot unge, nyutdannede med minimum 4 års universitets- eller høyskoleutdannelse, innen eksempelvis teknologi, samfunn, økonomi, HR, markedsføring, innovasjon, bærekraft eller ingeniørvitenskap. Vi leter etter stjernekandidater med høy kompetanse, som er uredde, nysgjerrige og har stor innsatsvilje.

The Assessment Company (AC) har ansvaret for daglig drift av Trainee Innlandet.

Styret i Trainee Innlandet består av:

  • Monika Gillerhaugen, BDO, leder
  • Marian Evenstad, Eidsiva, nestleder
  • Aksel Schjerpen, Vaager Innovasjon, styremedlem
  • Elisabeth Haukaas Bjerke, Glør IKS, styremedlem
  • Kjetil Nordbye, Ikomm, styremedlem
  • Terje Melheim, Moelven, vara

Kontakt oss

Marte Rønningstad Skjæret

Leder Trainee Innlandet


E-post: mrs@theac.no

Anna Rosenberg

Prosjektleder Trainee Innlandet


Marius Kjerneth

Kommersiell leder Trainee Innlandet


Har du spørsmål om Trainee Innlandet?

Har du spørsmål vedrørende Trainee Innlandet, lurer du på noe angående opplegget, eller har du har andre spørsmål? Da er det bare å ta kontakt med oss gjennom skjemaet eller ved å sende en epost.

The Assessment Company AS

Parkgata 83, 2317 Hamar