Traineeprogram

Er du nyutdannet? Kan du løse fremtidens utfordringer? Vi matcher nyutdannede talenter med et mangfold av spennende bedrifter. Som trainee hos oss får du unik erfaring fra ulike virksomheter på kort tid. Prosjektledelse, prosjektdeltakelse, områdeansvar og utviklingsprosjekter er typiske arbeidsoppgaver som kjennetegner en traineeperiode. Arbeidsperiodene vil bli individuelt tilpasset den enkelte trainee, og tilrettelegges med tett oppfølging.
Dette tverrfaglige programmet har 20 års erfaring og setter den enkelte trainees faglige og personlige utvikling i fokus. Som trainee jobber du i full stilling, med full lønn over en periode på to år. Traineeperioden består av opp til tre arbeidsperioder i én eller flere av våre bedrifter.

I traineenes blogg kan du lese mer om hverdagen som trainee.

Trainee Innlandet tilbyr traineene:

Et engasjement på to år
Nettverksbygging
Erfaring fra én til tre bedrifter
Profesjonell oppfølging
18 dagers kompetanseprogram
Spennende arbeidsoppgaver
Sosiale aktiviteter
Konkurransedyktige betingelser

Kompetanseprogrammet

Personlig utvikling som en del av jobben? Det er et tilbud mange bare drømmer om. I Trainee Innlandet gir vi deg det.
Kompetanseprogrammet er en arena for personlig vekst, utvikling og nettverksbygging. Som trainee vil du arbeide tett på andre, og samhandling med andre mennesker er en forutsetning for å oppnå gode resultater. Kompetanseprogrammet hjelper deg med å bygge relasjonelle egenskaper, som leder og som medarbeider.
Kompetanseprogrammet driftes av The Assessment Company, og består av tre elementer:
  • Treningssamlinger i PEOPLE LAB.™, innen temaene kommunikasjon, samhandling, prosjektledelse, selvledelse, selvutvikling, forhandlingsteknikk og kommunikasjonsteknikk. Det er fire samlinger per år, á totalt ni dager.
  • Kvartalssamlinger i bedrift – samlinger hvor traineene arbeider med strategiske problemstillinger hos våre medlemsbedrifter.
  • Task force grupper – hvor traineene arbeider med oppgaver innen et tema de har interesse for.