Traineeprogram

Trainee Innlandet er programmet for deg som er nyutdannet og ønsker en stjernestart på karrieren! Dette tverrfaglige programmet har over 18 års erfaring og setter den enkelte trainees faglige og personlige utvikling i fokus. I dag er 30 bedrifter (inkludert 2 næringsklynger) lokalisert i Hedmak og Oppland medlemmer i programmet.

Traineeprogrammet består av tre arbeidsperioder, á 8 måneder, i løpet av to år. Muligheten til å jobbe i inntil 3 ulike bedrifter gir traineene unik kunnskap og erfaring fra flere spennende bransjer, organisasjoner og kulturer. Påvirkningsmulighetene for hvor og hvordan du vil arbeide er stor, og du har gode muligheter til å forme din egen karriere videre. Ofte får traineene jobbtilbud fra en av bedriftene de har jobbet i når traineeperioden er over.

The Assessment Company har siden november i 2016 driftet Trainee Innlandet. Firmaet jobber med organisasjonsanalyser og endringsprosesser, strategirådgivning, utvikling, rekruttering og utvelgelse av mennesker.

Les mer om våre spennende medlemsbedrifter her.

Nysgjerrig på Traineenes hverdag? Les hva traineene selv skriver.

Trainee Innlandet tilbyr:

• Et engasjement på to år • Nettverksbygging
• 3 bedrifter – 3 kulturer – 3 muligheter • Oppfølging
• 20 dagers kompetanseprogram • En utfordrende arbeidshverdag
• Egen pensjonsordning • Sosiale aktiviteter

Følgende kvalifikasjoner kreves for å søke:

  • Du er nyutdannet med et brennende ønske om å bli trainee
  • Du har minimum 4 års utdanning fra høgskole – og/ eller universitetsnivå
  • Du kan ha fagbakgrunn innen eksempelvis teknologi, samfunnsvitenskap, økonomi, markedsføring, jus, HR, kommunikasjon, IKT

 

Kompetanseprogrammet

Personlig utvikling som en del av jobben? Det er et tilbud mange bare drømmer om. I Trainee Innlandet gir vi deg det.
Kompetanseprogrammet er en arena for personlig vekst, utvikling og nettverksbygging. Tilbakemeldingene fra traineene er at dette har vært et viktig verktøy for å styrke deres prestasjoner og evner til å håndtere komplekse situasjoner på jobb. Som trainee vil du arbeide tett på andre, og samhandling med andre mennesker er en forutsetning for å oppnå gode resultater. Kompetanseprogrammet hjelper deg med å bygge relasjonelle egenskaper, som leder og som medarbeider.

Kompetanseprogrammet driftes av The Assessment Company, og består av tre elementer:

  1. Treningssamlinger i PEOPLE LAB.™, innen temaene kommunikasjon, samhandling, prosjektledelse, selvledelse, selvutvikling, forhandlingsteknikk og kommunikasjonsteknikk. Det er fire samlinger per år, á totalt ni dager.
  2. Kvartalssamlinger i bedrift – samlinger hvor traineene arbeider med strategiske problemstillinger hos våre medlemsbedrifter.
  3. Task force grupper – hvor traineene arbeider med oppgaver innen et tema de har interesse for.