Tommy Kristiansen

Navn: Tommy Kristiansen

Alder: 27

Utdannelse: Master i Samfunnskommunikasjon ved UiA.

Nåværende modul: BoligPartner.

Hva er det beste med å være trainee?

Jeg er best når jeg får bruke kreativiteten min og knytte det opp mot de store linjene. Jevnt over kan man si jeg er veldig glad i strategisk arbeid. Som «kommunikasjonsfyr» er det vanskelig å få en slik jobb ganske tidlig, med mindre man besitter et utstrakt nettverk og mye arbeidserfaring. Selv om jeg har arbeidet med relevante arbeidsoppgaver ved siden av studiene, ville jeg kommet til kort mot andre søkere med tre – fem års arbeidserfaring etter studier.

Gjennom å være trainee får jeg akkurat det jeg ønsker meg, rett ut fra skolebenken! Med tre bedrifter på to år får jeg den nødvendige erfaringen som skal til for å bygge karrieren min slik visjonen min er. Jeg får arbeidet strategisk, jeg får innsikt i ulike bransjer og sektorer, og jeg får kompetansepåfyll gjennom Trainee Innlandets kompetanseprogram. I tillegg har det vært veldig fint å få et miljø av andre traineer som er i samme livssituasjon som meg – spesielt når jeg valgte å flytte til en by hvor jeg har et lite nettverk fra før.

Man får virkelig en stjernestart på karrieren!

Om:

Er inne i min første modul hvor jeg arbeider i HR- og Kommunikasjonsavdelingen i BoligPartner. Hit kom jeg etter å ha først studert sosiologi ved HiL og historie ved UiA, før jeg begynte på bachelorgraden min i Kommunikasjon: Tekst- og medieanalyse og deretter mastergraden i Samfunnskommunikasjon – begge ved UiA.

Under studietiden arbeidet jeg blant annet som junior kommunikasjonsrådgiver i kommunikasjonsbyrået Ordkraft, frivillig i Batteriet Sør hvor jeg blant annet var med på utarbeidelsen av en workshopsmodell, samt som frilanser med oppgaver for blant annet Google, Sparebanken Sør og start-ups i Norge og Finland.

I BoligPartner arbeider jeg med blant annet med PR og sponsorater. Det vil si at jeg arbeider med innsalg, planlegging og gjennomføring av arrangementer og andre relaterte arbeidsoppgaver. I tillegg har jeg andre oppgaver som innholdsproduksjon til intranett, generelt tekstarbeid, strategisk arbeid – og i tverrfaglige prosjekter. For Trainee Innlandet er jeg involvert i kommunikasjonsaktiviteter og strategisk arbeid, noe som gjør at jeg hele tiden får interessante arbeidsoppgaver å forholde meg til.