Mattias Christian Rohn

Navn: Mattias Christian Rohn

Alder: 25

Moduler: Lillehammer-regionen Vekst, Eika Forsikring, Glør IKS.

Jeg vokste opp på Skedsmokorset, men dro etter videregående rett til USA for fire fantastiske år i skiparadiset Colorado. Annet en skikjøring rakk jeg også fullføre to studieretninger. Jeg har derfor en bachelor i samfunnsøkonomi, og en i filosofi, fra University of Colorado Boulder. Etter endt bachelor tok jeg turen til England for å ta en master i samfunnsøkonomi med fokus på finans og spillteori, ved University of Essex.

Jeg starter å jobbe for Lillehammer-regionen Vekst noen uker før offisiell oppstart av Trainee Innlandet programmet, og er derfor godt i gang med arbeidsoppgavene mine. Jeg jobber med mye spennende og variert prosjekt arbeid, men mest tid går til de prosjektene jeg er prosjektleder for. Jeg leder blant annet et prosjekt for å løfte fram IT-næringen i Lillehammer, og som et verktøy i forbindelse med dette utvikler jeg bedriftsnettverket Lillehammer IT.

Erfaringene så langt har gitt mersmak, og jeg gleder meg allerede til helt andre type prosjekter, med nye spennende utfordringer, hos Eika Forsikring og Glør IKS. Trainee Innlandet er uten tvil en kjempestart på karrieren.