Mari Arnestad

Tlf: 91893334
E-post: arnestadm@gmail.com

Økonomi og administrasjon ved Norges Handelshøyskole (NHH)
Idrett og friluftsliv ved Høgskolen i Finnmark (nå fusjonert med UiT)

 

Her har jeg vært trainee:

  • Sirkula IKS: Lønnsomhetsanalyse – rapportering og budsjett – Dataprogramopplæring
  • Moelven Wood: Intern og ekstern rapportering – Budsjettering – Salgsstøtte
  • Oppland Fylkeskommune: Statistikk – Markedsanalyse – Rapportering

 

«Jeg ønsker en jobb som inkluderer diskusjon og teamarbeid»

Jeg søkte stilling som trainee for å finne ut hvilke kvaliteter i en jobb som gjorde at jeg kunne stå opp om morgningen og glede meg til å gå på jobb.  Dette er fremdeles et mål for meg, og nå vet jeg litt mer hva jeg leter etter.

Jeg ønsker å jobbe for en arbeidsgiver som ser og anerkjenner hver ansatt og det arbeidet de gjør. Det bør være rom og ønske om kommunikasjon og tilbakemelding begge veier, og man bør være klar over hverandres forventninger og mål. Jeg trives godt med å jobbe med andre, og ønsker en jobb som inkluderer diskusjon og teamarbeid. Videre liker jeg å jobbe med oppgaver som utfordrer min kreative side, hvor det er rom for å komme med ideer utenfor boksen. Traineeperioden har gitt meg erfaring både innen prosjektarbeid og driftsoppgaver. Jeg liker å jobbe med drift og motiveres av å jobbe mot en deadline. Jeg er glad i arbeid som involverer tall og beregninger, men trives best der jeg kan kombinere det med muntlig eller skriftlig utdyping. Gjennom kompetanseprogrammet har jeg blitt glad i å presentere og legge frem ting for andre, noe jeg håper jeg vil få mulighet til i en fremtidig jobb.

Jeg tar med meg mye og variert erfaring fra traineeprogrammet, og er klar til å bruke dette i en fremtidig jobb. Jeg er spent og nysgjerrig på å se hvor jeg kommer til å ende opp, men er i høyeste grad motivert til å gjøre det beste med det jeg har for å trives og lykkes der.