Jon Håvard Halvorsen

Navn: Jon Håvard Halvorsen

Alder: 24

Utdannelse: Bachelor i IT-støttet bedriftsutvikling og Master i IKT-basert samhandling fra NTNU i Trondheim

Nåværende modul: Eidsiva Energi AS – digitalisering konsern

 

 

Hva er det beste med å være trainee?

At man kan være så tett på beslutninger og samtidig ha mye frihet i valg av arbeidsoppgaver er noe jeg vil trekke frem som gull ved å være trainee. I kombinasjon med at jeg får testet meg i to andre bedrifter og dermed få veldig mye erfaring på kort tid er også et trumfkort for min del. Man skal selvfølgelig ikke glemme av de sosiale- og faglige arrangementene som jeg har fått muligheten til å delta på. Her har jeg fått treffe mange mennesker som gir mye tilbake.

I de neste modulene skal jeg gripe fatt på nye utfordringer hos henholdsvis Norsk Tipping og Sparebank 1 Østlandet.

Om:

Er i gang med første modul hos Eidsiva Energi AS hvor jeg er trainee innenfor avdeling for digitalisering i konsern. Har siden oppstarten vært involvert i et stort samhandlingsprosjekt for innføring av ny plattform med tilhørende intranett. På siden av samhandlingsprosjektet har jeg deltatt i arbeidet med digital strategi, samt møter med fokus på forretningsutvikling. 

Ved siden av modulen hos Eidsiva er jeg en del av profileringsgruppen til Trainee Innlandet hvor jeg har arbeidsoppgaver rettet mot produksjon, markedsføring og oppfølging av Facebook, Google og LinkedIn.