Jenny Byrkjeland

Utdannelse: Bachelor innen animasjon og digital kunst, og Add-on program på masternivå innen VR og AR.

Moduler: Eidsiva Marked

Jeg kommer originalt fra Vestlandet, fra en liten by kalt Måløy. Men jeg har nå bodd så lenge her på Østlandet at jeg ikke kan kalle meg en skikkelig «hardbarka vestlending» lenger.  Måløy ble ganske raskt byttet ut med en annen liten by kalt Holmestrand, som er der jeg da har vokst opp.

Kort oppsummert har jeg bodd litt her og der. Turen gikk bl.a. innom Nansenskolen i Lillehammer, deretter noen spennende biologi-, kjemi- og fysikk fag, både i Drammen og Tønsberg. Senere fant jeg ut at digital kunst og teknologi ligger mitt hjerte nærmest, og valget falt derfor naturlig på Hamar med en bachelor innenfor Animasjon og Digital kunst (også kalt spillproduksjon). Etterfulgt av et utfordrende og spennende årsstudium innen AR og VR – teknologi på samme sted.

En stor drivkraft hos meg er det å kunne lære seg nye ting! Være seg alt fra biologi til teknologi og det som hører med. Derfor gleder jeg meg nå til å sette i gang traineeløpet med grønn energi hos Eidsiva Marked innenfor bl.a. konseptutvikling, UX og design. Jeg gleder meg også til nye, og spennende, utfordringer og muligheter i forbindelse med traineeløpet her i Innlandet.