Ida Terese Nordstad Sørlunden

Navn: Ida Terese Nordstad Sørlunden

Utdannelse: Bachelor i HR og Personalledelse ved Høyskolen Kristiania og Master i Informasjonssystem og Informasjonsledelse ved University of Leeds

Moduler: 12 mnd i Sykehuset Innlandet og 12 mnd i Anno Museum

Jeg er opprinnelig fra Ottestad, og endte tilbake her som Corona flyktning etter å ha fullført mastergraden min midt i pandemien. Etter å ha oppdaget Trainee Innlandet programmet anså jeg dette som en perfekt start på karrieren hvor jeg får testet meg innenfor ulike områder og bedrifter. Bakgrunnen min innen HR og informasjonssystem gjør at jeg brenner for grensesnittet mellom mennesker og teknologi. Denne interessen gleder jeg meg til å ta med meg videre inn i mine to moduler. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med både Sykehuset Innlandet og Anno Museum. Her er jeg sikker på at jeg vil møte en spennende og variert hverdag, i tillegg til å stifte bekjentskap med mange dyktige kollegaer.

Som person er jeg genuint nysgjerrig og alltid glad i å lære noe nytt. På fritiden liker jeg normalt å reise, prøve nye ting sånn som frisbeegolf, som er mitt nyeste fritidstilskudd, og ellers alt av sosiale arrangementer.