Gro Anette Heggheim

Utdanning: Bachelor i Arbeids- og organisasjonspsykologi, master i Human Resource Management

Moduler: Helsetjenestens driftsorganisasjon for nødnett HF

Jeg heter Gro Anette, er 25 år og kommer ifra en liten bygd rett utenfor Førde. Etter videregående valgte jeg å ta et år på folkehøgskole, for deretter å flytte til Bergen for å ta en bachelor i Arbeids- og organisasjonspsykologi ved UiB. Som del av bachelorgraden hadde jeg et utvekslingssemester ved University of Victoria, Canada. Etter avsluttet bachelorgrad søkte jeg nye utfordringer, og utlandet fristet igjen. Jeg søkte meg derfor til Copenhagen Business School der jeg tok en master i Human Resource Management. Masteroppgaven min omfattet mangfoldsledelse.

Under studietiden har jeg engasjert meg i en rekke studentorganisasjoner, hatt deltidsjobber, samt hatt et lærerikt praktikantopphold hos Roskilde Festival.

Jeg har lenge hatt et ønske om å starte arbeidslivet som trainee. Trainee Innlandet har gitt meg muligheten til å starte arbeidslivet på en spennende, innholdsrik og morsom måte, samtidig som jeg får muligheten til å bli kjent med en del av landet som jeg frem til nå visste lite om. Etter bare kort tid her er jeg overbevist om at jeg har gjort et godt valg, og jeg gleder meg til en spennende tid!