Emilie H. Braathen

Navn: Emilie H. Braathen

Alder: 26

Moduler: 2-årig traineeløp á fem bedrifter samtidig: GLØR IKS, Horsiont IKS, HRA IKS, Sirkula IKS og Søir IKS. Hovedkontor: Sirkula IKS.

Jeg vokste opp med marka og Grefsenkollen som nærmeste naboer og kommer fra Grefsen i bydelen Nordre-Aker i Oslo. Bakgrunnen min er tverrfaglig. Jeg dro over dammen for å ta en bachelor i Politics and International Relations ved University of York og en master i Environmental Technology fra Imperial College London. Temaet for masteroppgaven min var sirkulær økonomi og plast. Har jobbet med forsikring som assistansekoordinator for Falck Global Assistance. Som student var jeg lokallagsleder for ANSA York og redaktør for ANSA Samfunns magasin Utlendighet.

Føler at jeg nettopp landet drømmejobben og gleder meg til å lede samarbeidsprosjektet for avfallsbedriftene på Innlandet! Ser frem til å finne løsninger for IKS-virksomhetene i regionen. Jeg skal bidra med effektivitet, planmessighet og omsorgsfullhet. Med mitt friske perspektiv på avfallsbransjen og med mitt engasjement for sirkulære løsninger, innovasjon og logistikk håper jeg å løse noen av problemene avfallssektoren står ovenfor de neste årene.