Edgar Afonso

øyer, nemlig Tenerife. Der studerte jeg psykologi i seks år med fordypning i arbeid- og organisasjonspsykologi. Under min praksisperiode jobbet jeg som rekruttere i et av Spanias ledende oljeselskap, Disa Corporación Petrolífera, SA. Selv om livet på øya var ikke så verst, hadde den lille kanarifuglen inni meg lyst til å reise og oppleve verden.

Det har nå gått nesten seks år siden jeg kom til Norge. Og etter å ha jobbet i mange forskjellige bransjer har jeg endelig kommet til riktig hylle! Nå kombinerer jeg jobb som trainee med en master i HR ledelse ved Høyskolen Kristiania i samarbeid med Heriott Watt University. Det blir nok to hektiske år fylt med mange lærerike utfordringer og hardt arbeid. Jeg gleder meg til å endelig kunne anvende min kunnskap som arbeidspsykolog her i Norge mens jeg bidrar med iherdighet, engasjement og kreativitet.

Fremtiden kan ingen spå, men jeg håper på at disse to innholdsrike årene styrker min profil samtidig som at denne arbeidsmuligheten betyr starten på en spennende jobbkarriere.