Amalie Skinner

Utdanning: Årsstudium i idrett og samfunn, bachelor i økonomi og ledelse, og MsC in Logistics and Supply Chain Management.

Modul: To år i K.A. Rasmussen

Jeg er Amalie, en jente fra Lørenskog som har forvilla meg til fantastiske innlandet! Jeg startet studietiden min ved Norges Idrettshøyskole hvor jeg tok et årsstudium i idrett og samfunn. Deretter tok jeg en bachelor i økonomi og ledelse ved Handelshøyskolen BI Oslo. Under denne bacheloren var jeg på en sommerskole ved Munich University of Applied Science hvor jeg tok et kurs i Operations and Supply Chain Management. Det siste året ble tilbrakt i London, hvor jeg tok en Master of Science in Logistics and Supply Chain Management ved Kingston University London, hvor jeg skrev masteroppgave om transportavvik.

Jeg gleder meg til å bli en del av trainee innlandet hvor jeg skal jobbe to år i K.A. Rasmussen! Her skal jeg jobbe som prosjektleder, med utfordrende utviklingsprosjekter innenfor sentralisering og effektivisering av vareflyt for edle metaller i Norge, Sverige og Finland.