Adrian T. Bruland

Navn: Adrian T. Bruland

Utdanning: Fysikk og matematikk; statsvitenskap

Moduler: 2 år hos TietoEVRY

Oppvokst på Skedsmokorset, gikk musikklinja på VGS, og spilte i korpset i Garden et år. Så ble det en bachelor i statsvitenskap på Blindern, før jeg satte kursen mot Trondheim for å ta siv.ing-grad. Endte det hele med en masteroppgave i kunstig intelligens. Har ellers jobba i B2B og B2C salg og drevet med frivillig arbeid som mattelærer.

Da jeg skulle se etter jobb, lokket Trainee Innlandet med gode muligheter til variert og vekstorientert jobberfaring. Det er fokus på at dette skal være lærerikt og moro for den enkelte trainee. Aktiv og sosial læring bygger på samspill, kommunikasjon, å reflektere sammen og å prøve ut nye ting sammen. Dette får man gode muligheter til i de felles kursene som holdes hos Trainee Innlandet. Vi har flinke foredragsholdere og kursledere som tar oss med i diskusjon om hvordan man kan bli bedre og levere på topp, individuelt og som team.

Driver i dag med skyløsninger og datasikkerhet hos TietoEVRY. Her får jeg jobbe med prosjekter som er tilpasset mine ønsker og mitt faglige nivå, og jeg får tid og sterke ressurser til å lære meg de ferdighetene jeg trenger for å levere et godt produkt samtidig som jeg vokser profesjonelt og lærer om hva som kreves for å gjøre det bra som konsulent.