Vi rekrutterer traineer fra flere ulike kompetansefelt, for eksempel IT og datavitenskap, Industri og produksjon, Økonomi og samfunnsfag, Markedsføring og kommunikasjon, Innovasjon, forretningsutvikling, Juss og HR.

 

Når du søker en stilling, søker du til selve traineeprogrammet, og ikke til den enkelte bedrift.

Søknadsfrist er 6. februar.

Hva ser våre bedrifter etter?

Oversikten nedenfor oppdateres fortløpende. Din bakgrunn kan være relevant for flere av våre bedrifter selv om den ikke er spesifisert i feltene nedenfor. Husk at når du søker hos oss, skal du søke til selve traineeprogrammet, og ikke til den enkelte bedrift.

ØKONOMI / MARKED / INNOVASJON

ØKONOMI

Moelven Wood er på utkikk etter traineer som kan jobbe med økonomi og analyse. Her kan vi legge til rette for et spennende traineeløp med tilsvarende moduler i en eller to andre bedrifter.

ANALYSE OG ØKONOMI

Sparebank1 Østlandet har hovedkontor på Hamar, hvor de søker etter deg med kompetanse innen økonomi og analyse. Her kan vi legge opp til et spennende løp ved å kombinere et traineemodul i  Sparebank1 med tilsvarende traineemodul i en eller to andre bedrifter.

FORRETNINGSUTVIKLING/
ØKONOMI

Lillehammer kommune er på utkikk etter kompetanse til Lillehammer Vekst som er kommunens avdeling for næringsutvikling.

ØKONOMI / CONTROLLING

Benteler ser etter deg som drømmer om å jobbe i et internasjonalt industrimiljø og kan tilby et 24 mnd traineeløp innen økonomi/controlling/indøk.

FORRETNINGSUTVIKLING /
ØKONOMI

 

Norsk Tipping ser etter  traineer med økonomibakgrunn som kan jobbe med forretningsutvikling, strategi, oppkjøp og økonomi.

ØKONOMI / INNOVASJON

BDO kan tilby et 24 mnd traineeløp for deg som er nysgjerrig og modig, og har bakgrunn innen økonomi/teknolog/innovasjon. Som trainee i BDO Innlandet kan du forvente å jobbe både ut mot kunde og med interne forbedringsprosjekter.

INNOVASJON

Sparebank1 Østlandet har hovedkontor på Hamar, hvor de søker etter deg med kompetanse innen innovasjon. Her kan vi legge opp til et spennende løp for en innovasjonstrainee ved å kombinere et traineemodul i  Sparebank1 med tilsvarende traineemodul i en eller to andre bedrifter.

ANALYSE / MARKETING

Moelven ser etter traineer som kan jobbe med analyse og marketing. Her kan vi legge til rette for et spennende traineeløp med moduler i en eller flere av våre medlemsbedrifter.

FORRETNINGSUTVIKLING/
INNOVASJONBoligpartner logo

Vil du være med på å utvikle en av de største boligutviklerne i landet? BoligPartner søker etter deg med kompetanse innen innovasjon og forretningsutvikling. Her kan vi legge opp til et spennende løp for en innovasjonstrainee ved å kombinere et traineemodul i BoligPartner med tilsvarende traineemodul i en eller to andre bedrifter.

FORRETNINGSUTVIKLING

Norse Metal har sikret store kontrakter og leveranser for årene som kommer. Kvalitet, effektivitet, automatisering, digitalisering og forretningsutvikling er viktige stikkord. I den forbindelse søker selskapet en proaktiv og modig trainee som ønsker å jobbe tett med daglig leder på forretningsutvikling for flere av selskapene i Norse.

ØKONOMI

Gjermundshaug Gruppen er en solid og raskt voksende entreprenørvirksomhet. De er på utkikk etter en trainee til sin økonomiavdeling. Her kan vi legge til rette for et spennende traineeløp med tilsvarende moduler i en eller to andre bedrifter.

HR

Eika Forsikring har flere spennende prosjekter på gang, blant annet innen IT. De trenger en trainee til å jobbe med prosjekt i flere grensesnitt, i jobben med å implementere og gjøre organisasjonen rustet for å ta i bruk og utnytte systemene på best mulig måte.

HR / LEDELSE

HR

Gjermundshaug Gruppen er en solid og raskt voksende entreprenørvirksomhet. De er på utkikk etter en trainee til sin HR-avdeling. Her kan vi legge til rette for et spennende traineeløp med tilsvarende moduler i en eller to andre bedrifter.

HR

Som trainee i HDO vil du få jobbe med spennende og varierte oppgaver innen HR og organisasjon. Her kan vi legge til rette for et spennende traineeløp med moduler i flere bedrifter.

.

STRATEGISK HR

Geno har lang erfaring med traineer og kan tilby et spennende traineemodul for deg som vil jobbe med strategisk HR. Her kan vi legge til rette for et traineeløp med moduler i flere av våre bedrifter.

.

STRATEGISK HR

Som et proaktivt forskningsmiljø har Graminor fokus på HR i et strategisk digitaliseringsperspektiv. Graminor ser etter en trainee som kan jobbe i skjæringsfeltet teknologi, HR og personalhåndtering.

.

ENDRINGSLEDELSE / HR

NAV går igjennom store omstillinger. Digital transformasjon på nasjonalt nivå medfører behov for omstillinger på fylkesnivå. Derfor søker NAV Hedmark en trainee som, fra et HR- og ledelsesperspektiv kan jobbe med digital transformasjon i organisasjonen.

KLIMA /MILJØ

SIRKULÆRØKONOMI


Drømmer du om en karriere innen bærekraft og sirkulærøkonomi? Hvordan kan vi gjøre norsk industri mer klimavennlig? SINTEF Manufacturing ligger i Raufoss Industripark og er Norges ledende kompetansesenter for vareproduksjon. De søker neste generasjon problemløsere.

BÆREKRAFT

På lik linje med flere av våre bedrifter er bærekraft også et viktig emne for Sparebank1 Østlandet. De søker derfor en trainee som drømmer om å jobbe med bærekraft inn mot finanssektoren.

KLIMA OG MILJØBoligpartner logo

Vil du gjøre norsk boligutvikling enda mer miljøvennlig? BoligPartner er en av Norges største boligbyggere og ser etter nyutdannede med kompetanse innen miljø, klima og bærekraft. Her er det rom for å legge til rette for et delt traineeløp med en eller to andre bedrifter.

KLIMA/MILJØ

 

Drømmer du om å jobbe med klima og bærekraft? Geno er verdensledende på genteknologi, og de har planer om å være i front på klima og bærekraft. Derfor er de på utkikk etter en “klima-trainee”

.

IT/DIGITALISERING

Full-Stack utvikler

EVRY ser etter traineer som kan jobbe med utvikling i deres spennende fagmiljø innenfor applikasjonsutvikling. Traineen vil jobbe med design og utvikling av nye moderne web-applikasjoner med profesjonelt brukergrensesnitt.

IT / DIGITALISERING

 

Er du en digitaliseringsagent? Norsk Tipping ser etter traineer innen UX design, service design, art director og front-end utviklere som kan jobbe med konseptutvikling.

INNOVASJON/DIGITALISERING

Sparebank1 Østlandets innovasjonsavdeling på hovedkontoret i Hamar, søker etter kompetanse innenfor digitalisering. Her kan vi legge opp til et spennende løp for en digitaliseringstrainee ved å kombinere et traineemodul i  Sparebank1 med tilsvarende traineemodul i en eller to andre bedrifter.

DATAFLYT- OG OPPBEVARING

Forskningsmiljøet hos Graminor sitter på enorme mengder data fra ulike forsøk. Disse er viktige beslutningsgrunnlag som gjennom god håndtering kan bidra til forbedret kvalitet og effektivitet. Digitalisering, dataflyt, oppbevaring av data og utveksling av data er sentrale problemstillinger. Her kan vi legge til rette for et traineeløp med moduler i flere av våre bedrifter.

.

IT/ROBOTIKK

Gjermundshaug Gruppen er en teknologisk ledende entreprenørvirksomhet. Selskapet opererer maskiner og utstyr som i dag minner mer om datamaskiner og roboter enn de tradisjonelle mekaniske maskinene vi ser ellers. Selskapet skal jobbe videre med fjernstyring, samhandling, integrasjon og kontroll og søker derfor en trainee til å være med på et spennende løft. Les mer.

HR

Eika Forsikring har flere spennende prosjekter på gang, blant annet innen IT. De trenger en trainee til å jobbe med prosjekt i flere grensesnitt, i jobben med å implementere og gjøre organisasjonen rustet for å ta i bruk og utnytte systemene på best mulig måte.

INGENIØR- OG INDUSTRIFAG

INDUSTRIINGENIØR

 

Nammo ligger i en av Norges sterkeste industriklynger. Nammo ser etter traineer som drømmer om en industrikarriere, i et av Norges fremste forsknings- og industrimiljøer.

AUTOMATISERING

SINTEF Manufacturing ligger i Raufoss Industripark og er Norges ledende kompetansesenter for vareproduksjon. De ser etter trainee som kan jobbe med robotisering og automasjon, gjerne med en «digital» bakgrunn.

INGENIØR

Moelven er et av Norges fremste industrimiljøer og er alltid på utkikk etter kompetanse innenfor ulike ingeniørfag.

INDUSTRI / MATERIALETEK

Benteler ser etter deg som drømmer om å jobbe i et internasjonalt industrimiljø og kan tilby et 24 mnd traineeløp for deg med ingeniørbakgrunn innen materialeteknologi, maskin, automatisering og robotisering.

KVALITET/PRODUKSJON

Som et ledende entreprenørselskap har Gjermundshauggruppen som ambisjon å være førstevalget for medarbeidere. Selskapet ligger i tet på teknologi og skal utvikle seg videre. I den forbindelse søker Gjermundshauggruppen en trainee med ambisjoner om å bidra i arbeidet med å videreutvikle selskapet innen kvalitet/LEAN og produksjon.

STATSVITENSKAP / SAMFUNNSØKONOMI

STATSVITENSKAP / SAMFUNNSØKONOM

Nye Veier forvalter noen av Norges viktigste utbyggingsprosjekter, med et stort fokus på samfunnsøkonomi og bruk av statens ressurser. De søker en trainee med sans for økonomi og statsvitenskap, som kan forvalte og styre samarbeid med en rekke samarbeidspartnere. Her venter et spennende ansvar, og store muligheter for å bygge profesjonelt nettverk.

LOGISTIKK

LOGISTIKK