Vi rekrutterer traineer fra flere ulike kompetansefelt, for eksempel IT og datavitenskap, Industri og produksjon, Økonomi og samfunnsfag, Markedsføring og kommunikasjon, Innovasjon, forretningsutvikling, Juss og HR.

 

Når du søker en stilling, søker du til selve traineeprogrammet, og ikke til den enkelte bedrift. Nedenfor er en smakebit på hva noen av våre bedrifter ser etter. Oversikten er ikke fullstendig, og oppdateres fortløpende:

Søknadsfrist er 6. februar. Søk her

Hva ser våre bedrifter etter?

NB: Oversikten nedenfor er ufullstendig

Oppdateres fortløpende! Din bakgrunn kan være relevant for flere av våre bedrifter selv om den ikke er spesifisert i feltene nedenfor.

SIRKULÆRØKONOMI


Drømmer du om en karriere innen bærekraft og sirkulærøkonomi? Hvordan kan vi gjøre norsk industri mer klimavennlig? SINTEF Manufacturing ligger i Raufoss Industripark og er Norges ledende kompetansesenter for vareproduksjon. De søker neste generasjon problemløsere.

KLIMA OG MILJØBoligpartner logo

Vil du gjøre norsk boligutvikling enda mer miljøvennlig? BoligPartner er en av Norges største boligbyggere og ser etter nyutdannede med kompetanse innen miljø, klima og bærekraft. Her er det rom for å legge til rette for et delt traineeløp med en eller to andre bedrifter.

AUTOMATISERING

SINTEF Manufacturing ligger i Raufoss Industripark og er Norges ledende kompetansesenter for vareproduksjon. De ser etter trainee som kan jobbe med robotisering og automasjon, gjerne med en «digital» bakgrunn.

INDUSTRIINGENIØR

 

Nammo ligger i en av Norges sterkeste industriklynger. Nammo ser etter traineer som drømmer om en industrikarriere, i et av Norges fremste forsknings- og industrimiljøer.

FORRETNINGSUTVIKLING/
INNOVASJONBoligpartner logo

Vil du være med på å utvikle en av de største boligutviklerne i landet? BoligPartner søker etter deg med kompetanse innen innovasjon og forretningsutvikling. Her kan vi legge opp til et spennende løp for en innovasjonstrainee ved å kombinere et traineemodul i BoligPartner med tilsvarende traineemodul i en eller to andre bedrifter.

HR

En karriere innen HR? Flere av våre bedrifter søker nyutdannede innenfor HR i 2019. Som trainee i Trainee Innlandet får du jobbe med spennende og varierte oppgaver innen HR, organisasjon og utvikling. Søk Trainee Innlandet nå for å få mulighet til å jobbe i ulike bedrifter er på utkikk etter HR-kompetanse; Blant andre Eika Forsikring, HDO, NAV, Geno og Graminor.

.

IT / DIGITALISERING

 

Flere av våre bedrifter er på utkikk etter traineer som kan jobbe med IT, digitalisering eller digital forretningsutvikling. Herunder blant andre Eidsiva, Horisont, Sirkula, Glør, SINTEF og Eika Forsikring.

FORRETNINGSUTVIKLING/
ØKONOMI

Lillehammer kommune er på utkikk etter kompetanse til Lillehammer Vekst som er kommunens avdeling for næringsutvikling.

ØKONOMI

Moelven Wood er på utkikk etter traineer som kan jobbe med økonomi og analyse. Her kan vi legge til rette for et spennende traineeløp med tilsvarende moduler i en eller to andre bedrifter.

.

IT / DIGITALISERING

 

Er du en digitaliseringsagent? Norsk Tipping ser etter traineer innen UX design, service design, art director og front-end utviklere som kan jobbe med konseptutvikling.

INNOVASJON

Sparebank1 Østlandet har hovedkontor på Hamar, hvor de søker etter deg med kompetanse innen innovasjon. Her kan vi legge opp til et spennende løp for en innovasjonstrainee ved å kombinere et traineemodul i  Sparebank1 med tilsvarende traineemodul i en eller to andre bedrifter.

KLIMA/MILJØ

 

Drømmer du om å jobbe med klima og bærekraft? Geno er verdensledende på genteknologi, og de har planer om å være i front på klima og bærekraft. Derfor er de på utkikk etter en “klima-trainee”

.

ANALYSE OG ØKONOMI

Sparebank1 Østlandet har hovedkontor på Hamar, hvor de søker etter deg med kompetanse innen økonomi og analyse. Her kan vi legge opp til et spennende løp for en innovasjonstrainee ved å kombinere et traineemodul i  Sparebank1 med tilsvarende traineemodul i en eller to andre bedrifter.

STATSVITENSKAP / SAMFUNNSØKONOM

 

Nye Veier forvalter noen Norges viktigste utbyggingsprosjekter, med et stort fokus på samfunnsøkonomi og bruk av statens ressurser. De søker en trainee med sans for økonomi og statsvitenskap, som kan forvalte og styre samarbeid med en rekke samarbeidspartnere. Her venter et spennende ansvar, og store muligheter for å bygge et profesjonelt nettverk.

ANALYSE / MARKETING

 

Moelven ser etter traineer som kan jobbe med analyse og marketing. Her kan vi legge til rette for et spennende traineeløp med moduler i en eller flere av våre medlemsbedrifter.

ØKONOMI / CONTROLLING

Benteler ser etter deg som drømmer om å jobbe i et internasjonalt industrimiljø og kan tilby et 24 mnd traineeløp innen økonomi/controlling/indøk.

BÆREKRAFT

På lik linje med flere av våre bedrifter er bærekraft også et viktig emne for Sparebank1 Østlandet. De søker derfor en trainee som drømmer om å jobbe med bærekraft inn mot finanssektoren.

INGENIØR

Moelven er et av Norges fremste industrimiljøer og er alltid på utkikk etter kompetanse innenfor ulike ingeniørfag.

INGENIØR

Benteler ser etter deg som drømmer om å jobbe i et internasjonalt industrimiljø og kan tilby et 24 mnd traineeløp for deg med ingeniørbakgrunn innen materialeteknologi, maskin, automatisering og robotisering.

FORRETNINGSUTVIKLING /
ØKONOMI

 

Norsk Tipping ser etter  traineer med økonomibakgrunn som kan jobbe med forretningsutvikling, strategi, oppkjøp og økonomi.

ENRINGSLEDELSE / HR

 

NAV går igjennom store omstillinger. Digital transformasjon på nasjonalt nivå medfører behov for omstillinger på fylkesnivå. Derfor søker NAV Hedmark en trainee som, fra et HR- og ledelsesperspektiv kan jobbe med digital transformasjon.