TraineeInnlandet

3207-1288 web

Søknadsprosess

Vil du bli kollega med denne gjengen smarte, nyutdannede traineer? Vi tar inn nye traineer en gang i året. 

Fristen for å sende inn søknad i 2017 er 19. februar. 

(det vil kun bli akseptert søknader via webportal - ikke pr papir eller mail) 

SØK HER

Hvem kan søke?
Kriteriene for å bli valgt ut som trainee er at du må ha en relativt fersk masterutdannelse og være på leting etter sin første relevante jobb (relevant i ft utdanningen).
Disse kriteriene kan endre seg litt fra år til år avhengig av medlemsbedriftenes behov, men dette er hovedrammene.

Hva skjer etter at jeg har søkt?
De søkerne som har den kompetansen som våre traineebedriftene etterspør og som  rekrutteringsutvalget mener er best egnet som traineer, vil bli invitert til vår årlige rekrutteringsdag.
Dette er en dag preget av humørfylt nettverksbygging, og rådhuset i Hamar pleier å yre av kompetansetørste bedriftsrepresentanter, spente traineekandidater og selvsagt oss fra Trainee Innlandet. Målet med dagen er at bedriftene skal bli bedre kjent med søkerne, og på bakgrunn av de oppgaver og intervjuer som gjennomføres i løpet av denne innholdsrike dagen, bestemme seg for hvilke kandidater de ønsker å ta inn som trainee i sin bedrift.

Rekrutteringsdagen for kandidater til kull 19 er i mars 2017.

Når får jeg vite om jeg er en av de heldige som får tilbud om en traineestilling?
Et par dager etter rekrutteringsdagen vil de aktuelle kandidatene få en hyggelig telefon med tilbud om en traineestilling. Det er først da de vil få beskjed om hvilke bedrifter de får muligheten til å jobbe hos, for det er ikke nødvendigvis de bedriftene man blir intervjuet av på rekrutteringsdagen man får tilbud fra.
Etter at tilbudet er gitt vil kandidaten få noen dager til å tenke seg om før han eller hun takker ja eller nei til tilbudet. Takker kandidaten ja, blir kontrakter oversendt for signering ganske snart. Når de er signert, kan kandidaten stolt kalle seg trainee, og oppdatere både Facebook og LinkedIn med sin nye stilling!
I løpet av sommeren vil de nye traineene bli invitert til å besøke den første bedriften de skal til, og også til vår årlige sommersamling hvor nye og nåværende traineer treffes og blir kjent med hverandre.

Første arbeidsdag som trainee i kull 19 blir 1. september 2017.

Alle som er med på ordningen får også være med på samlinger hvor man trener på ulike kompetanseomårder i regi av The Assessment Company. Her kan du se fra en samling hvor Ingvild presenterer de spennende mulighetene ordningen gir deg!


Trainee Innlandet - Ingvild presenterer Elevator Pitch - husk å søke før 19. februar from People Lab on Vimeo.


Velkommen som søker til Trainee Innlandet!