TraineeInnlandet

Innlandet – regionen som tilbyr ”alt”

Innlandet omfatter fylkene Hedmark og Oppland, og har et stort mangfold å by på. Med sitt stabile klima, varierende natur og rike kulturarv, tilbyr regionen et vidt spekter av muligheter sommer som vinter. Regionen er kontrastenes rike, der du i det ene øyeblikket kan ta deg en fjelltur i vakker natur før du en time senere sitter på kafé i en av Innlandets koselige byer. 
 
Om sommeren gir Mjøsa gode muligheter til bade- og båtliv. I tillegg har regionen utfordrende opplevelser som bobkjøring, downhillsykling, rafting, elvepadling, fart og spenning på Vålerbanen, golfmuligheter, riding, sykling og mye mer. Regionen har også en rik kulturarv som den er stolt av å vise frem. Domkirkeodden på Hamar, med Middelalderfestivalen på sommeren, Maihaugen på Lillehammer, Lillehammer Kunstmuseum, Kirsten Flagstad og Kirsten Flagstadfestivalen, kulturlandskapet og gårdene oppover i Gudbrandsdalen, Kongsvinger festning, Peder Balke-senteret, Kapp melkefabrikk og Mjøsmuseet er noen av de største. Videre har regionen et rikt festivalliv om sommeren med Hamar Musicfestival, Hamar Jazzfestival, Hamar Ølfestival, Kongsfestivalen i Kongsvinger for å nevne noen. 
 
På vinterstid lokker regionens mange skisentre folk til seg. Er du glad i alpint kan vi friste med velkjente anlegg som Hafjell, Trysil, Kvitfjell, Skeikampen, Gålå og Sjusjøen. For langrennsentusiastene venter hvite vidder så langt øyet kan se.

Uten ski? Fortvil ikke, regionen tilbyr et mangfold av muligheter. Hva med hundekjøring, trugetur, en tur ned bobbanen, eller rett og slett en rolig dag i en av byene med shopping, museer og kafeer. 
 
Er du glad i å reise er heller ikke Gardermoen med hovedflyplassen langt unna. Med andre ord; i Innlandet har du tilgang til det aller meste! Hva ønsker du å gjøre?